Over ons

HERLAAR & ROKKEVEEN GROEP

Herlaar en Rokkeveen Groep, uw partner in vastgoedonderhoud met al uw wensen onder één dak, van schilderwerk tot totale renovatie. De werkzaamheden worden allemaal in eigen beheer uitgevoerd in de regio Haaglanden. Met name in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Amsterdam en Rotterdam.

De Groep voert haar werkzaamheden uit conform de Arbo veiligheidsnormen, om gezondheid en veiligheid op de werkplek te garanderen. Tevens werken wij volgens de ISO 9001 normen. De planning van al uw onderhoud- en renovatiewerkzaamheden sluiten feilloos op elkaar aan. Op ieder project heeft u een aanspreekpunt.Tevens zijn de werktijden zeer flexibel, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden.

HISTORIE

De geschiedenis van Herlaar & Rokkeveen Groep begint  in 1938. In dat jaar richtte A.P.W. Herlaar zijn eigen schildersbedrijf op.In 1979 komt kleinzoon Vico Herlaar, de derde generatie, in dienst bij het bedrijf.

Gemeenten en bedrijven worden steeds belangrijkere  opdrachtgevers. In 1990 breidt Herlaar’s Schildersbedrijf haar activiteiten verder uit met het hanteren van de modernste technieken voor speciale wand afwerkingen.

Het bedrijf kent zo’n succes dat in 1995 wordt verhuist naar het huidige pand aan de Dekkershoek in Den Haag.In 2003 zijn de ondersteunende afdelingen van Herlaar’s  Schildesbedrijf zo groot geworden dat ze de mogelijkheid hebben om de werkzaamheden uit te laten voeren door andere bedrijven, dan is het moment aangebroken om de horizon te verbreden. Het oog valt op de Rokkeveen Groep. Bestaande uit van Luik Schilderwerken opgericht in 1970 en schildersbedrijf Rokkeveen opgericht in 1994.

En nu 80 jaar later staat er een bedrijf met meer dan twintig medewerkers en bieden wij meer dan alleen maar schilderwerk.